circulaire-solid-surface

Dit zijn de voordelen van een solid surface badkamermeubel

Een badkamermeubel is niet alleen handig voor de opbergruimte: eigenlijk is dit hét stijlvolle middelpunt van je badkamer. Of je nu gaat voor een minimalistisch of eigentijds design, er is een solid surface badkamermeubel voor elk interieur.

Welke voordelen heeft solid surface als badkamermeubel? Hoe kan een badkamer zowel praktisch als prachtig zijn? In dit blog lees je de voordelen van onze unieke solid surface.

Marlan solid surface: hoogwaardig en duurzaam


Marlan solid surface is een duurzame kunststof van hoogwaardige kwaliteit. Het bestaat uit een mix van speciale harsen met minerale vulstoffen. We combineren de voordelen van synthetische materialen met de schoonheid van natuursteen. Karakteristiek voor marlan is dat het oppervlak steenachtig, maar niet koud aanvoelt. 

solid-surface-wastafel-met-hout

Dit, in combinatie met onze keuze voor polyesterhars, onderscheidt ons van andere solid surfaces. Ons materiaal is beschikbaar in iedere vorm, naadloos en niet poreus. Extra bijzonder: door de polyesterhars is het verkrijgbaar in elke kleur.

Marlan is duurzaam. Ten eerste hanteren we een duurzaam productieproces, waarbij het hergebruik van materialen centraal staat. Daarnaast gaat onze solid surface ontzettend lang mee. En raakt het onverhoopt beschadigd? Dan herstellen we het, zonder dat je daar iets van ziet. 

4 voordelen van een solid surface badkamermeubel


Een solid surface badkamermeubel heeft een paar mooie voordelen. Hieronder zetten we de belangrijkste punten voor je op een rij.

1. Solid surface is in alle kleuren beschikbaar

De badkamer is de plek waar je tot rust komt. De kleuren in deze ruimte hebben invloed op hoe je de dag start. Met marlan begint iedere dag zoals jij dat wilt: we produceren onze badkamermeubels in meer dan 60 standaardkleuren.

Zit de gewenste kleur er niet tussen? Dan maken we de kleur op maat. Een solid surface badkamermeubel is wat ons betreft nooit saai. Of je nu kiest voor gekleurde korrels of voor mat wit of zwart – marlan verkleurt niet.

2. Een badkamermeubel met unieke vormen

Zoek je een uniek badkamermeubel, dat er niet zo uitziet als die van anderen? Ook dan biedt solid surface uitkomst. Want door het materiaal tijdens de productie te verwarmen, kunnen we het buigen. En daardoor kunnen we het verwerken tot iedere mogelijke driedimensionale vorm.

solid-surface-is-vormbaar

Golvend, rond of met een gekke uitsparing – het is maar wat je wil. Met een solid surface badkamermeubel kun je letterlijk alle kanten op.

3. Een naadloos badkamermeubel: praktisch design

Marlan solid surface is volledig naadloos. Ook al is een badkamermeubel opgebouwd uit meerdere delen, het lijkt altijd uit één stuk te bestaan. Hoe dat kan? Met onze eigen exclusieve lijmen, voor elke kleur op maat gemaakt.

Nadat we panelen aan elkaar lijmen, schuren we het oppervlak glad. Een badkamermeubel van marlan lijkt altijd uit één stuk gemaakt.

4. Solid surface is heel hygiënisch

Solid surface heeft nog een unieke eigenschap, vergeleken met traditionele materialen als keramiek of graniet: het is niet-poreus en vuilafstotend. Door het volstrekt gladde oppervlak kunnen bacteriën en schimmels zich niet aan het oppervlak hechten. Het schoonmaken van marlan is daardoor een koud kunstje. Ideaal voor toepassingen in de badkamers van hotels en recreatieparken

Massa of maatwerk? Marlan doet het al 30 jaar


Marlan produceert solid surface badkamermeubels voor uiteenlopende sectoren. We maken ons oer-Hollandse product zowel op grote schaal (hotels, zorginstellingen) als voor kleinschalige projecten (jacht- en camperbouw). Dat doen we al meer dan 30 jaar, gewoon vanuit Groningen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw volgende project? Neem contact met ons, we helpen je graag!

Button: ik neem contact op

© 2014 - 2024 Marlan® Solid Surface