Solid surface voor interieurbouwers

De mooiste materialen

Voor jou als interieurbouwer is ieder project een uitdaging. Je wilt werken met de mooiste materialen en je opdrachtgever verwacht een interieur dat aan hoge eisen voldoet. Door het type project kun je belemmerd worden in de materiaalkeuze. Als je een project in de zorg realiseert zijn poreuze materialen niet geschikt. En als je een project in de camper- of jachtbouw realiseert, zijn zware materialen niet geschikt.

Maak kennis met marlan solid surface: een duurzaam kunststof van de hoogst haalbare kwaliteit. Marlan heeft dezelfde uitstraling als marmer of ander natuursteen maar voelt niet koud aan en is vele malen lichter.

 • Niet-poreus

  Marlan is volstrekt glad. Daardoor is het zeer hygiënisch, omdat bacteriën zich niet aan het oppervlak kunnen hechten.

  Niet-poreus
 • Naadloos te verwerken

  Marlan is naadloos te verlijmen. We kunnen voor elke kleur een exclusieve lijm op maat maken.

  Naadloos te verwerken
 • Kleurrijk en kleurvast

  Marlan is verkrijgbaar in veel mooie kleuren. De gekozen kleur blijft mooi, ook in de zon.

  Kleurrijk en kleurvast
 • Driedimensionaal te vormen

  Door marlan te verwarmen en daarna te buigen, kan het materiaal worden verwerkt tot allerlei driedimensionale vormen.

  Driedimensionaal te vormen
 • Eenvoudig te reinigen

  Marlan schoonmaken? Een vochtig doekje is genoeg. Omdat marlan vuilafstotend is, heb je dat in een handomdraai gedaan.

  Eenvoudig te reinigen
 • Duurzaam

  Solid surface betekent letterlijk ‘duurzaam oppervlaktemateriaal’. Marlan is een nieuwe generatie van gegoten of gespoten minerale polymeer-producten.

  Duurzaam

Marlan als maatwerk partner

Plaatmateriaal en vormen

De mogelijkheden en voordelen zijn oneindig. Doordat marlan gegoten wordt, kan het in iedere vorm worden geleverd. Marlan heeft een ruim aanbod in vormen, van waskommen en wastafels tot badkamermeubels tot keukenbladen. De vormen en eindproducten van marlan zijn hoogwaardig afgewerkt, de designs zijn strak en eigentijds.

Dankzij het plaatmateriaal van marlan word je als interieurbouwer niet belemmerd in je creatieve ontwerp. Marlan solid surface kan op dezelfde manier als hardhout verwerkt worden. Marlan is naadloos te verlijmen en in iedere vorm en kleur verkrijgbaar. Dankzij marlan kun je het ontwerp dus op de meest efficiënte manier inrichten. Ons plaatmateriaal is verkrijgbaar in 6, 12, 18 of 24 mm dikte.  

Neem contact op

Marlan solid surface voor interieurbouwers

Marlan partners kunnen bouwen en vertrouwen op meer dan 30 jaar kennis en ervaring. Als solid surface producent en leverancier zijn we betrokken bij grote en kleine projecten. We delen onze kennis graag en denken graag met je mee.

Solid surface van marlan wordt in Nederland geproduceerd. De afgelopen jaren is er veel veranderd in zowel het productieproces als in de verschillende eindproducten die erbij zijn gekomen. Ook is het basisrecept voor marlan solid surface sterk verbeterd in de jaren ’90 in samenwerking met DSM. Het huidige recept wordt al 20 jaar gebruikt.

Proefmonster aanvragen
© 2014 - 2024 Marlan® Solid Surface