Marlan in hotels

Hotelinrichting: praktisch en aantrekkelijk met solid surface

Hotels zijn er in alle soorten en maten, van kleine boetiekhotels tot wereldwijde ketens. Het interieur bepaalt grotendeels hoe welkom gasten zich voelen, hoe groot of klein het hotel ook is. Daarom zoek je mooie materialen die voldoen aan de hoge eisen die de hotelindustrie stelt. Maak kennis met marlan.

Marlan is een duurzame en hoogwaardige solid surface, die we altijd op maat maken. Dankzij de unieke eigenschappen wordt het breed ingezet bij de inrichting van hotels over de hele wereld. Op zoek naar unieke wastafels of praktische douchevloeren? Een restaurantbar met een aantrekkelijk ontwerp? Met marlan in je hotel lever je nergens op in.

Uniek design voor een onvergetelijke eerste indruk

Waar ter wereld je ook een hotel binnenloopt, het eerste wat je ziet is een receptiebalie. Niet alleen de vriendelijke groet van het personeel, ook het interieur draagt sterk bij aan hoe welkom een gast zich voelt. Met een balie of bar van solid surface is het voor elk hotel een stuk eenvoudiger om een onvergetelijke eerste indruk te maken. 

hotel-bar-solid-surface

Een bijzondere eigenschap van marlan is dat we het in unieke vormen en kleuren kunnen gieten. Qua design word je nergens in beperkt; je kunt er letterlijk alle kanten mee op. De lijm heeft dezelfde kleur als het plaatmateriaal. Dat betekent dat we de onderdelen volledig naadloos kunnen verlijmen.

Hotelinterieur met stijlvolle tafels van solid surface

Solid surface is oersterk en heeft een luxe uitstraling die lang meegaat. Of je nu kiest voor een marmer-look, natuurstenen of een effen kleur. Marlan creëert een fantastische eerste indruk, nu en voor de komende jaren. 

ronde-tafels-solid-surface

Deze kleine, ronde tafels van solid surface vullen het luxe interieur van Hotel Landgoed Groot Wansborn perfect aan. Dat ze zijn sterk en snel schoon, is uiteraard mooi meegenomen.

Prachtige hotelkamers schoon in een handomdraai

In hotelkamers zijn netheid en luxe van groot belang. Hotelgasten verwachten niet alleen een nette en schone kamer, het liefst verblijven ze ook nog eens in een prachtig ontworpen ruimte. Met marlan als onderdeel van je hotelinrichting sla je deze twee vliegen in één klap.

Het gebruik van solid surface in een hotelinterieur maakt een wereld van verschil. Omdat hotels dagelijks nieuwe gasten ontvangen, zijn bijvoorbeeld duurzaamheid en praktische toepasbaarheid belangrijk bij het inrichten. De materialen die je kiest, moeten lang meegaan en eenvoudig zijn in de schoonmaak. 

Marlan in de badkamer

Marlan is niet poreus en daardoor zeer hygiënisch. Vocht dringt niet door in het gladde oppervlak. Daardoor is het heel geschikt als douchevloer, badkamermeubel of wastafel. Marlan zit het snelle werken van de schoonmaakploeg niet in de weg; hotel- en badkamers zijn schoon in een handomdraai.

De voordelen van marlan in een hotel op een rijtje:

  • Maatwerk. Onze solid surface wordt gegoten en kan daardoor worden bewerkt tot elke vorm. Wat het design ook is, met marlan is het mogelijk. Je wordt niet beperkt in je ideeën. 
  • Hygiënisch. Het naadloze oppervlak is vlekwerend en makkelijk schoon te houden. Ook schoonmaakmiddelen tasten het materiaal niet aan.
  • Duurzaam. Marlan is sterk en gaat lang mee. Raakt het toch beschadigd? We herstellen het eenvoudig, zonder dat je iets van de beschadiging terugziet.

Benieuwd naar de mogelijkheden van marlan solid surface in hotels? Neem vrijblijvend contact op. We denken graag met je mee.

© 2014 - 2024 Marlan® Solid Surface