Marlan op de camping

Solid surface voor stijlvolle en duurzame campings

Staat er een verbouwing op de planning voor je vakantiepark? Begin je een camping en zoek je een geschikt materiaal voor je keuken of sanitaire ruimte? Marlan solid surface is stijlvol, duurzaam en voldoet aan alle eisen.

Onze hoogwaardige kunststof wordt door interieurbouwers gebruikt voor het meest uiteenlopende maatwerk. Van aanrechtbladen en balies tot douchevloeren en sanitaire wanden: we maken het allemaal op maat. En dankzij de unieke eigenschappen van marlan gaat het een leven lang mee.

Hoogwaardige keukens voor recreatieparken

Als eigenaar van een recreatiepark wil je het beste voor je gasten en voor je medewerkers. De materialen die je gebruikt in de keuken, moeten duurzaam en vooral ook hygiënisch zijn. Dit geldt niet alleen voor de professionele keuken in het campingrestaurant, maar ook voor de keukens in de vakantiehuisjes.

Marlan heeft een niet-poreus oppervlak en is voedselveilig. Perfect voor in de professionele keuken. Is er per ongeluk rauw vlees op het aanrecht gelegd? Of brak een ei voordat het de pan bereikte? Door het dichte oppervlak van marlan hebben bacteriën geen schijn van kans. Je haalt er een vaatdoekje met natuurlijke schoonmaakmiddelen overheen en je kunt weer door.

Ook in de keukens van vakantiewoningen is marlan ideaal. De solid surface is vergeleken met andere materialen vaak heel betaalbaar. Wel zo handig als je tientallen huisjes gaat inrichten. Een ander voordeel van marlan is dat het eenvoudig is te repareren. Een kras van het mes is zo weggewerkt.

Sanitair van marlan voor camping-toiletgebouwen

Marlan is een duurzaam oppervlaktemateriaal dat ideaal is voor sanitaire toepassingen. Van wasbakken tot aan douchevloeren, marlan voldoet aan hoge afwerkings- en kwaliteitseisen. De onderstaande solid surface bladen ontwikkelden we voor Camping Zeeburg in Amsterdam. Door onze naadloze verlijming lijken de elementen uit één geheel te bestaan.

solid-surface-wastafel-camping-zeeburg-2

Onze hoogwaardige douchevloeren zijn waterdicht. We verlijmen de vloer naadloos, zodat er nooit vocht kan doorlekken naar andere plekken. Je zult geen lekkage krijgen.

Het toiletgebouw van een camping wordt intensief gebruikt. Sanitair, zoals een wasbak, moet praktisch zijn en tegen een stootje kunnen. Algemeen onderhoud is voor veel campings een behoorlijke kostenpost. Marlan produceert al jaren sanitaire oplossingen van hoge kwaliteit waaraan je weinig onderhoud hebt.

Sanitaire inrichting? Een lust voor het oog

Naast de praktische eigenschappen heeft marlan nog een voordeel: het lijkt op natuursteen, maar voelt niet koud aan. Met het het uiterlijk van marmer is marlan perfect te gebruiken op plekken waar het écht gezien mag worden, zoals de receptie van je camping. Bovendien geeft het elke gast een luxe gevoel om te douchen of handen te wassen in een ruimte die met onze solid surface is afgewerkt. Met marlan is sanitaire inrichting een lust voor het oog.

solid-surface-wastafel-camping-zeeburg-1

De solid surface-platen zijn driedimensionaal te vormen tot een unieke ontvangstbalie. We realiseren de meest uiteenlopende ontwerpen. Niet alleen de vorm, ook de kleur van onze solid surface is volledig aan te passen. Designers worden in niets beperkt. Marlan is beschikbaar in meer dan 60 kleuren. Doordat we voor elke kleur een bijpassende lijm maken, zie je geen naden en lijkt het uit één stuk te bestaan. Kortom: marlan is het ideale materiaal voor de sanitaire ruimte op jouw camping.

De voordelen van marlan op de camping:

  • Niet poreus. Het oppervlak van marlan is helemaal glad. Onze keukenbladen zijn voedselveilig en eenvoudig schoon te maken.
  • Duurzaam. Marlan is robuust en gaat lang mee. Perfect voor de intensief gebruikte ruimtes van vakantieparken.
  • Driedimensionaal te vormen. Doordat we marlan gieten, kunnen we het elke gewenste vorm geven. De beschikbare kleuren maken het design een lust voor het oog.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je eens sparren met onze solid surface specialisten? Neem contact met ons op of vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

© 2014 - 2024 Marlan® Solid Surface