Toepassingen van marlan

Met marlan zijn de mogelijkheden oneindig.

Solid surface is een duurzame en hoogwaardige kunststof. Marlan combineert de voordelen van synthetische materialen met de schoonheid van natuursteen. Onze solid surface lijkt op marmer en graniet, maar is stukken lichter, is bestand tegen chemicaliën en voelt veel warmer aan. Het kan als hardhout worden bewerkt.

Door de unieke eigenschappen is solid surface geschikt voor allerlei toepassingen. De solid surface van Marlan wordt gegoten en kan in iedere vorm en kleur geleverd worden. Marlan is naadloos te verlijmen. Dankzij marlan worden architecten en interieurbouwers niet belemmerd in hun creativiteit. Projecten kunnen op de meest efficiënte manier worden ingericht.

Marlan is maatwerk partner en gespecialiseerd in B2B oplossingen. Onze activiteiten zijn op te delen in de volgende categorieën:

Marlan in de zorg

Solid surface is niet poreus, het oppervlak is volstrekt glad. Daardoor is het zeer hygiënisch, omdat bacteriën zich niet aan het oppervlak kunnen hechten. Toepassingen in medische omgevingen, zoals ziekenhuizen en tandartspraktijken, liggen voor de hand.

Marlan in de horeca en recreatie

Solid surface van marlan is voedselveilig. Rauw vlees op het werkblad? Een ei laten vallen op je werkblad? Geen probleem. Bacteriën maken geen schijn van kans. Onze solid surface biedt optimale voedselveiligheid.

Marlan voor overheid en onderwijs

Marlan kan tegen een stootje. Alleen als iemand er goed zijn best voor doet, is het oppervlak te beschadigen. En zelfs dat is geen ramp, want marlan solid surface is goed te herstellen. Daarom is marlan een uitstekende keuze in intensief gebruikte omgevingen, zoals overheidsgebouwen en onderwijsinstellingen.

Marlan in badkamer en keuken

Marlan is vochtbestendig. Vocht kan niet doordringen in het gladde oppervlak, zodat marlan ideaal is voor toepassing in de (professionele) keuken en in vochtige ruimten, zoals de badkamer.

Marlan in de jacht- of camperbouw

Solid surface is lichtgewicht, kleurvast en in iedere vorm verkrijgbaar. De gekozen kleur blijft mooi, ook als het marlan product in de zon staat. Toepassingen die uit meerdere delen bestaan, zijn naadloos te verlijmen.

© 2014 - 2020 Marlan® Solid Surface