Toepassingen van marlan solid surface

Marlan is een verademing voor architecten en interieurbouwers. Je creativiteit wordt niet meer belemmerd en projecten kunnen op de efficiëntste manier worden ingericht.

We gieten marlan en leveren het in iedere vorm en kleur. Ook is het naadloos te verlijmen – ideaal als er meerdere platen aan elkaar moeten worden bevestigd. Hierdoor lijkt het geheel uit één stuk te bestaan.

Marlan is gespecialiseerd in B2B-oplossingen. We zijn jouw partner in solid surface maatwerk én massaproductie. Door de unieke eigenschappen van marlan is het materiaal geschikt voor allerlei toepassingen. Onze werkzaamheden vallen grofweg in de volgende categorieën:

Keuken en badkamer

Marlan is vochtbestendig. Vloeistoffen dringen niet door in het gladde oppervlak. Dat maakt marlan ideaal voor toepassing in de (professionele) keuken en in vochtige ruimten, zoals de badkamer. Daarnaast stoot het oppervlak zonder poriën vlekken af, waardoor het makkelijk is schoon te houden.

Horeca en recreatie

Solid surface van marlan is enorm hygiënisch. Rauw vlees op het werkblad? Een ei laten vallen? Geen probleem. Bacteriën maken geen schijn van kans. Onze solid surface biedt optimale voedselveiligheid.

Overheid en onderwijs

Marlan kan tegen een stootje. Alleen als iemand er goed zijn best voor doet, is het oppervlak te beschadigen. En zelfs dat is geen ramp, want marlan solid surface is goed te herstellen. Daarom is marlan een uitstekende keuze voor intensief gebruik, zoals in overheidsgebouwen en onderwijsinstellingen.

Jacht- en camperbouw

Marlan is lichtgewicht, kleurvast en in iedere vorm verkrijgbaar. De gekozen kleur blijft mooi, ook als het product in de zon staat. Toepassingen die uit meerdere delen bestaan, zijn naadloos te verlijmen. Met marlan benut je minimale ruimte op een maximale manier. Ideaal in de jacht- en camperbouw, waar elke centimeter telt. 

Restaurants, snackbar & catering

Marlan is even prachtig als praktisch. Het oppervlakte is waterdicht en snel schoon. Met het uiterlijk van natuursteen en de materiële voordelen van solid surface, zijn de toepassingen in restaurants en snackbars uitstekend.

Camping

Solid surface is sterk, eenvoudig te reinigen en gaat lang mee – of het nu gaat om aanrechtbladen of douchevloeren. De badkamers van vakantiehuisjes en (professionele) keukens zijn binnen no-time schoon. 

Zorg

Solid surface is niet poreus: het oppervlak is volstrekt glad. Daardoor is het zeer hygiënisch, omdat bacteriën zich niet aan het oppervlak kunnen hechten. Toepassingen in medische omgevingen, zoals ziekenhuizen en tandartspraktijken, liggen voor de hand.

Hotels

Marlan is een duurzame en hoogwaardige kunststof die op maat wordt gemaakt. Door de veelzijdige vormen en kleuren, is marlan breed toepasbaar in hotels. Van sanitaire oplossingen tot aan de mooiste entreebalies.

© 2014 - 2024 Marlan® Solid Surface