Marlan in de jacht- en camperbouw

Veelzijdige interieurbouw met solid surface

Als jacht- of camperbouwer maak je graag gebruik van sterke en veelzijdige materialen. Ook als eigenaar van een jacht of camper wil je een materiaal dat niet alleen tegen een stootje kan, maar waarmee je ook alle kanten op kunt.

Solid surface van Marlan is zo’n materiaal. Marlan is de droom van elke ontwerper en eigenaar. Of het nu gaat om een groot en luxe jacht, of een camper waarin je minimale ruimte maximaal wilt benutten. We maken tafels, werkbladen, douchevloeren en barbladen – alles op maat.

solid surface interieur in campers

Ideale toevoeging aan het interieur van luxe jachten

Bij een jacht denk je aan luxe en snelheid. Op het open water moeten materialen sterk zijn en lang meegaan, ook tijdens barre weersomstandigheden. Marlan is een duurzaam materiaal. Onze solid surface is oersterk en blijft jarenlang mooi – de perfecte toevoeging aan het interieur van een luxe jacht.

Marlan solid surface is volledig naadloos. Dit betekent dat losse delen eenvoudig zijn te verlijmen zonder dat je hier iets van ziet. Krijgt je jacht of camper bijvoorbeeld een ronde bar die overgaat in een aanrechtblad? Geen probleem. Doordat we voor elke kleur een bijpassende lijm maken, lijkt het hele meubel uit één stuk gemaakt. 

Ook badkamer- of keukenonderdelen van marlan passen perfect op een jacht of in een camper. We maakten voor andere klanten uit de vrijetijdsindustrie al wastafels, aanrechtbladen en douchevloeren

Het oppervlak van marlan raakt niet snel beschadigd. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren, dan knappen we het eenvoudig op. We schuren het oppervlak bij, vullen het en werken de kras keurig weg. Het is alsof-ie er nooit heeft gezeten.

ecolution ship met solid surface

Het interieur van luxe campers: hoogstaand maatwerk

Net als een jacht is het interieur van een luxe camper echt maatwerk. Hoe deel je de boel in? Waar komt het woon- of slaapgedeelte? Of moet er misschien een extra stuk achterwand worden bijgemaakt? Als camperbouwer zoek je een partij die geen standaardoplossingen levert, maar die flexibel is en met je meedenkt. 

Onze solid surface is een materiaal dat wordt gegoten. Door het te verwarmen, kunnen we het driedimensionaal vormen. We maken de onderdelen op maat en zorgen dat het past, hoe gek of uniek de ruimte ook is.

Ook kleur speelt een grote rol in het interieur van een jacht of camper. Marlan produceert solid surface in meer dan 60 kleuren. We verwerken niet alleen effen kleuren, maar kunnen ook patronen en korrels aan onze platen toevoegen. Wist je dat we zelfs glow in the dark solid surface maken? De mogelijkheden zijn eindeloos.

solid-surface-in-camper

Belangrijke voordelen van marlan in een jacht of camper op een rijtje:

  • Duurzaam. Marlan is een hoogwaardige kunststof die lang meegaat. Onze massieve solid surface is oersterk en behoudt zijn kleur, ook als het in de zon staat.
  • Maatwerk. Solid surface kan iedere gewenste vorm aannemen. Interieurbouwers worden niet meer belemmerd in hun ontwerp en hebben volledige vrijheid.
  • Naadloos. De platen van Marlan zijn naadloos te verlijmen door de unieke opbouw van het plaatmateriaal. Dankzij de bijpassende lijm kunnen losse delen naadloos aan elkaar worden gezet.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van marlan solid surface in jouw jacht of camper? Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.

© 2014 - 2024 Marlan® Solid Surface