Solid surface waskom van Marlan

vierkante waskom van solid surface

Badkamers van nu zijn praktisch en stijlvol tegelijkertijd. En dus zoek je producten die aan beide eisen voldoen. Met een solid surface waskom sla je twee vliegen in één klap. Onze waskommen zijn hygiënisch, luxe en verkrijgbaar in elke vorm of kleur. Interieurbouwers en architecten bouwen al meer dan 30 jaar op onze expertise.

Hebben de hotelbadkamers afwijkende afmetingen? Vraagt het ontwerp van een nieuw winkelcentrum om extra brede waskommen? Zoekt de klant naar sanitair in de kleur van hun huisstijl? Voor iedere vraag is Marlan je gedroomde solid-surface-partner.

Benieuwd naar onze solid surface waskommen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Solid surface waskom voor elk project

Hoe groot of klein de badkamer of toiletruimte ook is, onze solid surface waskom valt meteen op. En dat is precies de bedoeling. Elke vorm is mogelijk met een marlan solid surface waskom: rond, vierkant, ovaal of een bijzondere hoek? We kunnen marlan in elke benodigde vorm gieten, passend bij jouw badkamerproject.

Ook heeft marlan een luxe uitstraling. We geven de solid surface waskom het gewenste uiterlijk met speciaal ontwikkelde polyesterhars, minerale vulstoffen en kleurdragers. Mat wit, marmer, terrazzo of effen – alle kleuren zijn mogelijk. Op zoek naar een duurzame waskom? Onderstaande kleuren maken deel uit van onze circulaire Ecolan-lijn.

ecolan-kleuren

Solid surface waskommen zijn niet poreus

Aan badkamers of toiletruimtes worden hoge hygiënische eisen gesteld. Zo moet de ruimte bijvoorbeeld makkelijk schoon te houden zijn. Schimmels en viezigheid horen er niet thuis. Gelukkig is een solid surface waskom van marlan niet poreus. Bacteriën kunnen zich niet hechten aan het materiaal, waardoor je de solid surface snel weer brandschoon krijgt. En is het tijd voor een grondige schoonmaak? Marlan beschadigt of verkleurt niet bij het gebruik van chemicaliën.

Professionals kiezen voor solid surface waskommen van marlan

Als interieurbouwer of architect wil je niet worden beperkt in je creatieve ontwerp. Omdat we onze solid surface waskommen op maat maken, kiezen professionals steeds vaker voor Marlan. Met ruim 30 jaar ervaring zijn we een betrouwbare partner en kunnen we al in een vroeg stadium met je meedenken. Ook zijn de lijnen kort. We produceren gewoon in Nederland en leveren snel.

Wil je eens sparren over de mogelijkheden? Benieuwd naar de kosten voor jouw project? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

© 2014 - 2024 Marlan® Solid Surface