Marlan in de horeca

Horeca-projectinrichting met solid surface

Ga je een nieuwe horecazaak inrichten of is het tijd voor een restyling van je schouwburg? Als je gaat investeren in een nieuw horeca-interieur, sta je voor de nodige uitdagingen. Gelukkig biedt marlan uitkomst. Van barbladen en sanitair tot keukens en wastafels – we maken het allemaal.

Het materiaal dat je kiest, moet qua uitstraling en duurzaamheid aan hoge eisen voldoen. Je wilt dat het sterk en solide is en dat het past bij de uitstraling van je restaurant of café. En het moet vooral lang mooi blijven. Marlan solid surface voldoet aan al je eisen.

horeca-projectinrichting bar van solid surface

De mogelijkheden zijn eindeloos dankzij maatwerk

Marlan solid surface wordt in Nederland geproduceerd en daar zijn we trots op. Je kunt bouwen en vertrouwen op meer dan 30 jaar kennis en ervaring. Als solid surface-producent en -leverancier zijn we betrokken bij grote en kleine projecten. We delen onze kennis graag en denken altijd met je mee.

Met solid surface als materiaal word je niet beperkt. Daarom is marlan een uitkomst voor horeca en recreatie. De unieke eigenschappen maken het uitermate geschikt voor gebruik in deze branches. Marlan is naadloos te verlijmen en in iedere vorm en kleur verkrijgbaar. Dankzij marlan is iedere horecagelegenheid op de efficiëntste manier in te richten.

De voordelen van marlan in de horeca en recreatie

Marlan is een hoogwaardige kunststof die perfect past bij toepassingen in de horeca. De letterlijke vertaling van solid surface is duurzaam oppervlaktemateriaal – en dat is niet voor niets. 

Marlan combineert de voordelen van synthetische materialen met de schoonheid en luxe van natuursteen. Onze solid surface lijkt op marmer en graniet, maar is stukken lichter, bestand tegen chemicaliën en voelt veel warmer aan.

bar-van-solid-surface

Wat maakt marlan zo geschikt voor horeca-projectinrichting?

Er zijn talloze redenen waarom marlan geschikt is voor horeca-projectinrichting. Om het kort te houden, noemen we de 5 belangrijkste voordelen:

  • Niet-poreus. Het oppervlak is helemaal glad. Dit is zeer hygiënisch, omdat bacteriën zich niet aan het oppervlak kunnen hechten.
  • Vochtbestendig. Vocht kan niet doordringen in het gladde oppervlak van marlan, zodat het ideaal is voor toepassing in de professionele keuken en in vochtige ruimtes, zoals de badkamer.
  • Voedselveilig. Rauw vlees op het werkblad? Geen probleem. Bacteriën maken geen schijn van kans. Onze solid surface biedt optimale voedselveiligheid.
  • Hufterproof. Alleen als iemand er goed zijn best voor doet, is het oppervlak te beschadigen. En zelfs dat is geen ramp.
  • Makkelijk herstelbaar. Het oppervlak van marlan is geschuurd. Eventuele krassen of beschadigingen kun je onzichtbaar laten wegwerken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor horeca-projectinrichting? Eens sparren met onze solid surface specialisten? Neem contact met ons op of vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

© 2014 - 2024 Marlan® Solid Surface