Marlan in de horeca en recreatie

Solid surface: stijlvol, hygiënisch en duurzaam

Ga je een nieuwe horecazaak inrichten of is het tijd voor een complete restyling van je recreatiepark? 

Als je gaat investeren in een nieuw interieur voor je horecazaak of camping, sta je voor de nodige uitdagingen. Gelukkig biedt marlan uitkomst. Van meubilair tot sanitair en van keukens tot douchevloeren, marlan is een slimme keuze. 

Het materiaal dat je kiest, moet qua uitstraling en duurzaamheid aan hoge eisen voldoen. Je wilt dat het sterk en solide is en dat het past bij de uitstraling van je hotel, restaurant, café of camping. En het moet vooral lang mooi blijven. Marlan solid surface voldoet aan al je eisen.

solid-surface-in-horeca

De mogelijkheden zijn eindeloos dankzij maatwerk

Marlan is specialist in maatwerk. Je kunt bouwen en vertrouwen op meer dan 30 jaar kennis en ervaring. Als solid surface-producent en -leverancier zijn we betrokken bij grote en kleine projecten. We delen onze kennis graag en denken altijd met je mee.

Met solid surface als materiaal word je niet beperkt. Daarom is marlan een uitkomst voor horeca en recreatie. De unieke eigenschappen maken het uitermate geschikt voor gebruik in deze branches. Marlan is naadloos te verlijmen en in iedere vorm en kleur verkrijgbaar. Dankzij marlan is iedere horeca- of recreatiegelegenheid op de efficiëntste manier in te richten. 

Made in Holland

Marlan solid surface wordt in Nederland geproduceerd en daar zijn we trots op. De afgelopen jaren hebben we veel verbeterd aan het productieproces. Daarnaast is het aantal eindproducten flink toegenomen. 

We hebben het basisrecept voor marlan solid surface in de jaren 90 sterk verbeterd, in samenwerking met DSM. Het huidige recept wordt al 20 jaar gebruikt.

De voordelen van marlan in de horeca en recreatie

Marlan solid surface is een hoogwaardige kunststof die perfect past bij toepassingen in horeca en recreatie. De letterlijke vertaling van solid surface is duurzaam oppervlaktemateriaal – en dat is niet voor niets. 

bar-van-solid-surface

Marlan combineert de voordelen van synthetische materialen met de schoonheid en luxe van natuursteen. Onze solid surface lijkt op marmer en graniet, maar is stukken lichter, bestand tegen chemicaliën en voelt veel warmer aan.

Wat maakt marlan zo geschikt voor de horeca en recreatie?

Er zijn talloze redenen waarom marlan geschikt is voor de recreatiebranche en de horeca. Om het kort te houden, noemen we de 5 belangrijkste voordelen:

  • Marlan is niet-poreus. Het oppervlak is helemaal glad. Dit is zeer hygiënisch, omdat bacteriën zich niet aan het oppervlak kunnen hechten.
  • Marlan is vochtbestendig. Vocht kan niet doordringen in het gladde oppervlak van marlan, zodat het ideaal is voor toepassing in de professionele keuken en in vochtige ruimtes, zoals de badkamer.
  • Marlan is voedselveilig. Rauw vlees op het werkblad? Geen probleem. Bacteriën maken geen schijn van kans. Onze solid surface biedt optimale voedselveiligheid.
  • Marlan solid surface is behoorlijk hufterproof. Alleen als iemand er goed zijn best voor doet, is het oppervlak te beschadigen. En zelfs dat is geen ramp.
  • Marlan is makkelijk te herstellen. Het oppervlak van marlan is geschuurd. Eventuele krassen of beschadigingen kun je onzichtbaar laten wegwerken.

Marlan-toepassingen in de horeca

Als je voor marlan kiest in de horeca, word je niet beperkt in je creativiteit. Het materiaal kan elke vorm aannemen, van vloeiende organische lijnen tot strakke geometrische vormen. 

Marlan is zowel flexibel als robuust. Daarmee is marlan solid surface een goede keuze voor een innovatief en duurzaam interieur. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken voor wastafels en werkbladen, maar ook voor douchevloeren. Omdat marlan zo robuust is, gaat het lang mee.

Onze solid surface is niet alleen praktisch, maar ook heel mooi. Als je marlan bijvoorbeeld gebruikt in badkamers, zorg je direct voor een luxe uitstraling. Je kunt kiezen voor baden, douches en wastafels van marlan. Kijk eens naar ons blog met de voordelen van marlan in de badkamer.

Marlan-toepassingen op de camping

Als eigenaar van een recreatiepark wil je het beste voor je gasten. Met marlan bied je ze hoogwaardige sanitaire voorzieningen en keukenvoorzieningen. Het materiaal ziet er mooi uit en je bent er zeker van dat het sanitair en de keuken eenvoudig schoon te maken zijn. Doordat marlan niet poreus is, hoef je je geen zorgen te maken dat bacteriën zich in het oppervlak nestelen. 

Omdat we maatwerk bieden met marlan solid surface, kun je ruimtes efficiënt inrichten. Bovendien is marlan een duurzame keuze voor je recreatiepark. Producten van marlan gaan lang mee. Het materiaal is bijna onverwoestbaar – mocht het beschadigd raken, dan kunnen we het onzichtbaar voor je repareren.

Duurzaam, mooi en hygiënisch: marlan is je beste keuze voor toepassingen in de recreatiebranche en de horeca.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je eens sparren met onze solid surface specialisten? Neem contact met ons op of vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

© 2014 - 2022 Marlan® Solid Surface