Marlan® Solid Surface

Wat is Marlan® Solid Surface?

Wij zijn producent van Marlan® Solid Surface, een hoogwaardige kunststof in het rijtje van Solid Surface materialen als Corian® van Dupont en HiMacs van LG.

Marlan® kenmerkt zich als een Solid Surface gebaseerd op polyesterhars. Door het gebruik van deze hoogwaardige hars krijgt Marlan® een mooie zuivere kleuring en haar kenmerkende “touch”. De keuze voor een polyesterhars is ons enige en grote verschil met andere Solid Surface aanbieders.

Marlan® kenmerkt zich verder met een aantal unieke eigenschappen.

  • Niet poreus/homogeen (bacterieonvriendelijk)
  • Vochtbestand
  • Voedselvriendelijk
  • Herstelbaar/hufterproof
  • Naadloos te verlijmen (echt naadloos, voor elke kleur een exclusieve lijm op maat)
  • Zonder moeite maken wij een kleur die past bij uw gewenste uitstraling. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Daarnaast is Marlan® te verwerken als hout, met dezelfde machines en bewerkingen. Het oppervlak van Marlan® is een geschuurd oppervlak, wat als voordeel met zich meebrengt dat het onderhouden kan worden. Als er krassen of andere oneffenheden in het materiaal aanwezig zijn kan dit worden weggewerkt. Zelfs afgebroken stukken kunnen door de interieurbouwer naadloos worden gerepareerd. Dit geeft Marlan® een hoogwaardig en duurzaam karakter.

Voor de technische details en onze product data sheet hebben we rechts een aantal te downloaden bestanden.

Wie is Marlan B.V. producent van Marlan® Solid Surface?

Marlan B.V. is een Nederlandse onderneming, een familiebedrijf, met een missie en visie die past bij een familiebedrijf.

Wij staan voor een toekomst niet alleen voor het bedrijf, maar ook voor onze medewerkers. Deze werkwijze ademen wij in en uit in alle aspecten van ons bedrijf. Wij willen samenwerken met onze partners/klanten om op deze manier een product af te leveren dat verwachtingen doet overstijgen.

Missie

Marlan® is een hoogwaardig product dat te ontwerpen en te verwerken is tot een prachtig eindresultaat. Wij staan voor de ondersteuning die nodig is bij dit proces, wij zijn een flexibele onderneming dat graag met u meedenkt en waar nodig zelfs een handje meehelpt.

Onze missie het produceren van een prachtig materiaal. Maar bij deze missie komt ook dat dit materiaal op de juiste manier bij de eindgebruiker terecht komt. Onze missie stopt daarom niet bij de productie van het materiaal, maar begint dan pas net. Wij zijn overtuigd dat we met onze 30 jaar ervaring de juiste ondersteuning en kennis kunnen bieden die nodig is om Solid Surface tot een eindresultaat te ontwerpen en verwerken.

Bij Marlan® zijn we innovatief en werken we met precies de juiste hoeveelheid koppigheid om een unieke Solid Surface in de markt te zetten.
           

“Mocht u met een vraag zitten over de toepassing van een Solid Surface, bel of mail ons dan. Ook als het over een concurrerende Solid Surface gaat. Wij zijn de experts op het gebied van Solid Surface!”

Visie

Onze visie is dat iedereen het bedrijf Marlan® gaat kennen als partner in ontwerp, productie en verwerkingsondersteuning in het materiaal Solid Surface.

Stuur ons een mail, vraag proefmonsters aan of neem telefonisch contact met ons op als u vragen heeft.

 

© 2014 - 2017 Marlan® Solid Surface