Marlan® Solid Surface

Wat is Marlan® Solid Surface?

Wij zijn producent van Marlan® Solid Surface, een hoogwaardige kunststof in het rijtje van solid surface materialen als Corian® van Dupont en Hi-Macs van LG.

Kenmerkend voor Marlan® is dat deze solid surface gebaseerd op polyesterhars. Door het gebruik van deze hoogwaardige hars krijgt Marlan® een mooie, zuivere kleuring en haar kenmerkende ‘touch’, namelijk dat het oppervlak steenachtig maar niet koud aanvoelt. De keuze voor een polyesterhars is ons grote verschil met andere Solid Surface-aanbieders.

Marlan® beschikt verder over een aantal unieke eigenschappen:

  • Niet poreus (bacterieonvriendelijk)
  • Vochtbestendig
  • Voedselveilig
  • Herstelbaar/hufterproof
  • Naadloos te verlijmen (echt naadloos, voor elke kleur een exclusieve lijm op maat)
  • Verkrijgbaar in iedere gewenste kleur

Daarnaast kan Marlan® worden verwerkt alsof het hout is, met dezelfde machines en bewerkingen. Het oppervlak van Marlan® is geschuurd, wat als voordeel met zich meebrengt dat het onderhouden kan worden. Marlan® is een duurzaam materiaal dat niet snel beschadigt. Mochten er toch krassen of andere oneffenheden aan het materiaal optreden, dan kan dit weer worden weggewerkt. Dit geeft Marlan® een hoogwaardig karakter.

Voor technische details en onze productdatasheet vindt u rechts een aantal te downloaden bestanden.

Wie is Marlan B.V., producent van Marlan® Solid Surface?

Marlan B.V. is een Nederlands familiebedrijf, met een missie en visie die bij een familiebedrijf passen.

Wij staan voor een toekomst, niet alleen voor het bedrijf, maar ook voor onze medewerkers. Deze waarde leven we uit in alle aspecten van ons bedrijf. Kenmerkend voor onze werkwijze is het niet voor elkaar, maar met elkaar werken. Een goede samenwerking met onze partners en klanten vinden wij eveneens belangrijk, waarbij we graag werken op basis van openheid en transparantie. Wij geloven dat we op deze manier unieke projecten kunnen realiseren, waarbij we samen een eindproduct afleveren dat de verwachtingen overtreft.

Missie

Onze missie is het produceren van een prachtig materiaal. Vanzelfsprekend hoort daarbij dat wij ook de ondersteuning bieden die nodig is om het materiaal tot eindproduct te verwerken. We zijn een flexibele onderneming die graag met u meedenkt en waar nodig zelfs een handje helpt. Dit doen wij bijvoorbeeld door te ondersteunen bij het installeren van grote projecten.

Onze missie stopt dus niet bij de productie van het materiaal, maar begint dan pas. Wij zijn ervan overtuigd dat we met onze 30 jaar ervaring de juiste ondersteuning en kennis kunnen bieden die nodig is om Marlan® Solid Surface tot een prachtig eindresultaat te ontwerpen en te verwerken. Daarbij zijn we bij Marlan innovatief en werken we met precies de juiste hoeveelheid koppigheid om een unieke Solid Surface te realiseren.

           

“Mocht u met een vraag zitten over de toepassing van een Solid Surface, bel of mail ons dan. Ook als het over een concurrerende Solid Surface gaat. Wij zijn de experts op het gebied van Solid Surface!”

Visie

Onze visie is dat iedereen Marlan zal kennen als het bedrijf dat partner is in zowel ontwerp, productie als verwerking van een prachtig Marlan® Solid Surface eindproduct.

Stuur ons een mail, vraag proefmonsters aan of neem telefonisch contact met ons op als u vragen heeft.

 

© 2014 - 2018 Marlan® Solid Surface