Marlan in restaurants, snackbar & catering

Solid surface in de horeca: prachtig en praktisch

In de horeca staat de ervaring van je gasten centraal. Maar tevreden klanten bereik je niet alleen met goed eten en uitstekend personeel. Als jij je gasten een bijzondere ervaring wilt geven, speelt ook het interieur van je zaak een belangrijke rol. 

Als cateraar of eigenaar van een restaurant of snackbar zoek je materialen die zowel mooi als praktisch zijn. Marlan solid surface is zo’n materiaal. De eigenschappen van deze duurzame kunststof maken het perfect voor toepassingen in de horeca. Van een unieke bar tot aan praktische sanitair oplossingen.

Toepassingsmogelijkheid solid surface horeca

Eindeloze toepassingsmogelijkheden van solid surface

De toepassingsmogelijkheden van onze solid surface in een restaurant zijn eindeloos. Je kunt de meeste oppervlaktes, zoals tafels, werkbladen of een bar, bijvoorbeeld vervangen door marlan. Het voordeel is dat het ontwerpers niet beperkt in hun ontwerp. Daarbij: het materiaal dat je ervoor terugkrijgt, gaat nog eens extra lang mee ook. 

Behalve een fraai uiterlijk heeft marlan een aantal praktische eigenschappen die zeer gunstig zijn voor sanitaire oplossingen. Solid surface is naadloos. Dit betekent dat we meerdere stukken aan elkaar kunnen lijmen zonder dat je daar iets van ziet. Een sanitair meubelstuk van marlan lijkt dus altijd één geheel te vormen. 

Horeca interieur

Alle producten van marlan zijn maatwerk. Wij maken sanitaire voorzieningen altijd op maat, passend voor het betreffende restaurant. Sinds 2017 maken we in samenwerking met Dyson een perfect product voor restaurants: de Dyson Airblade Tap wastafel. Met deze wastafel op maat besparen restaurants ruimte, papier én schoonmaaktijd.

Marlan: hoogwaardig en 100% Nederlands

Al decennialang zijn snackbars een vast onderdeel van de Nederlandse horeca-cultuur. Eigenlijk is een snackbar iets typisch Nederlands. Marlan is dat ook, en dat Nederlandse brengt een aantal duidelijke voordelen mee. Zo kunnen we door onze korte lijnen bijvoorbeeld snel schakelen. En moet er op korte termijn worden geleverd? Vanuit Leek is dat zo gedaan.

solid surface plaatmateriaal

Onze solid surface is een hoogwaardige kunststof en ontzettend duurzaam. Een echt staaltje Nederlandse kwaliteit. Marlan kan tegen een stootje, is niet-poreus, en dankzij het gladde oppervlak maak je het snel schoon. Frituurvet en etensresten zijn weg met één veeg van een schoonmaakdoekje. Het resultaat is een strak interieur zoals hierboven, bij Robby’s Snacks in Raalte.

Uniek design en maatwerk – iets voor jouw zaak?

Met marlan in je zaak kun je alle kanten op. Onze solid surface is driedimensionaal te vormen, waardoor je in je creativiteit niet wordt belemmerd. Wie zegt dat buffetcounters recht moeten zijn, zoals een gemiddeld aanrechtblad? Met marlan kan zo’n balie bijvoorbeeld ook golvende of andere bijzondere vormen aannemen. We maken het altijd op maat, zodat je verzekerd bent van een uniek design.

Benieuwd naar de mogelijkheden van marlan in jouw restaurant, snackbar of catering? Neem contact met ons op of vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

© 2014 - 2021 Marlan® Solid Surface