Marlan in restaurants, snackbar & catering

Cafetaria-inrichting met solid surface

Toepassingsmogelijkheid solid surface horeca

In de horeca staat de ervaring van gasten centraal. Maar tevreden klanten bereik je niet alleen met goed eten en uitstekend personeel. Als je gasten een bijzondere ervaring wilt geven, speelt ook het interieur een belangrijke rol.

Als cateraar of eigenaar van een restaurant of snackbar zoek je materialen die zowel mooi als praktisch zijn. Marlan solid surface is zo’n materiaal. De eigenschappen van onze kunststof 2.0 maken het perfect voor cafetaria-inrichting. Van unieke barbladen tot aan praktische sanitair-oplossingen – wij maken het.

Naadloze snackbar-inrichting is praktisch

De toepassingsmogelijkheden van onze solid surface in cafetaria’s en snackbars zijn eindeloos. Je kunt de meeste oppervlaktes, zoals tafels, werkbladen of een bar, bijvoorbeeld vervangen door marlan. Het voordeel is dat het ontwerpers niet beperkt in hun ontwerp. Niet qua vorm en niet qua kleur. Daarbij: het materiaal dat je ervoor terugkrijgt, gaat nog eens extra lang mee ook. Een duurzame snackbar-inrichting, dat is het idee.

Behalve een fraai uiterlijk heeft marlan een aantal praktische eigenschappen. Onze solid surface is naadloos. Dit betekent dat we meerdere stukken aan elkaar kunnen lijmen zonder dat je daar iets van ziet. Een sanitair meubelstuk van marlan lijkt dus altijd één geheel te vormen. Ook is het niet-poreus. Dit betekent dat bacteriën zich niet kunnen hechten aan het oppervlak van je counter.

Horeca interieur

Marlan: 100% Nederlands en snel schoon

Al decennialang zijn snackbars een vast onderdeel van de Nederlandse horeca-cultuur. Eigenlijk is een snackbar iets typisch Nederlands. Marlan is dat ook, en dat Nederlandse brengt een aantal duidelijke voordelen mee. Zo kunnen we door onze korte lijnen bijvoorbeeld snel schakelen. En moet er op korte termijn worden geleverd? Vanuit Leek is dat zo gedaan.

Onze solid surface is een hoogwaardige kunststof en ontzettend duurzaam. Een echt staaltje Nederlandse kwaliteit. Marlan kan tegen een stootje, is niet-poreus, en dankzij het gladde oppervlak maak je het snel schoon. Frituurvet en etensresten zijn weg met één veeg van een schoonmaakdoekje. Het resultaat is een strak interieur zoals hieronder, bij Robby’s Snacks in Raalte.

solid surface plaatmateriaal

Uniek design en maatwerk – iets voor jouw zaak?

Met marlan in je zaak kun je alle kanten op. Onze solid surface is driedimensionaal te vormen, waardoor je in je creativiteit niet wordt belemmerd. Wie zegt dat buffetcounters recht moeten zijn, zoals een gemiddeld aanrechtblad? Met marlan kan zo’n balie bijvoorbeeld ook golvende of andere bijzondere vormen aannemen. We maken het altijd op maat, zodat je verzekerd bent van een uniek design.

Benieuwd naar de mogelijkheden van marlan in jouw restaurant, snackbar of catering? Neem contact met ons op of vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

© 2014 - 2024 Marlan® Solid Surface