Marlan in restaurants, snackbar & catering

Marlan in de horeca: prachtig en praktisch

In de horeca staat de ervaring van je gasten centraal. Maar tevreden klanten bereik je niet alleen met goed eten en uitstekend personeel. Als jij je gasten een bijzondere ervaring wilt geven, speelt ook het interieur van je zaak een belangrijke rol. 

Als cateraar of eigenaar van een restaurant of snackbar zoek je materialen die zowel mooi als praktisch zijn. Marlan solid surface is zo’n materiaal. De eigenschappen van deze duurzame kunststof maken het perfect voor toepassingen in de horeca. Van een unieke bar tot aan praktische sanitair oplossingen.

De toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos

De toepassingsmogelijkheden van marlan in een restaurant zijn eindeloos. Je kunt de meeste oppervlaktes, zoals tafels, werkbladen of een bar, bijvoorbeeld vervangen door solid surface. Het voordeel is dat je niet wordt beperkt in je ontwerp. Het materiaal dat je ervoor terugkrijgt, gaat nog eens extra lang mee ook. 

Behalve een fraai uiterlijk heeft marlan een aantal praktische eigenschappen die zeer gunstig zijn voor sanitaire oplossingen. Marlan is naadloos. Dit betekent dat we meerdere stukken aan elkaar kunnen lijmen zonder dat je daar iets van ziet. Een sanitair meubelstuk lijkt dus altijd één geheel te vormen. 

Horeca interieur

Alle producten van marlan zijn maatwerk. Wij maken sanitaire voorzieningen altijd op maat, passend voor het betreffende restaurant. Sinds 2017 maken we in samenwerking met Dyson een perfect product voor restaurants: de Dyson Airblade Tap wastafel. Met deze wastafel op maat besparen restaurants ruimte, papier én schoonmaaktijd.

Een hoogwaardig Nederlands product

Al decennialang zijn snackbars een vast onderdeel van de Nederlandse horeca-cultuur. Eigenlijk is een snackbar iets typisch Nederlands. Marlan is dat ook, en dat Nederlandse brengt een aantal duidelijke voordelen mee. 

keukenbladen kunststof van solid surface Marlan

Onze solid surface is een hoogwaardige kunststof en ontzettend duurzaam. Een echt staaltje Nederlandse kwaliteit. Marlan kan tegen een stootje, is niet-poreus, en dankzij het gladde oppervlak maak je het snel schoon. Frituurvet en etensresten zijn weg met één veeg van een schoonmaakdoekje.

Dat we in Nederland zitten, betekent trouwens ook dat we snel schakelen en leveren.

Uniek design en maatwerk

Met marlan in je zaak kun je alle kanten op. Onze solid surface is driedimensionaal te vormen, waardoor je in je creativiteit niet wordt belemmerd. Wie zegt dat buffetcounters recht moeten zijn, zoals een gemiddeld aanrechtblad? Met marlan kan zo’n balie bijvoorbeeld ook golvende of andere bijzondere vormen aannemen. We maken het altijd op maat, zodat je verzekerd bent van een uniek design.

Benieuwd naar de mogelijkheden van marlan in jouw restaurant, snackbar of catering? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

© 2014 - 2021 Marlan® Solid Surface