Maak kennis met marlan

Als specialist ben je altijd op zoek nieuwe producten en materialen die jou in staat stellen om je projecten naar een nog hoger niveau te tillen. Geen project is hetzelfde en ieder project vraagt om een specifieke aanpak.

Maar de kwaliteit staat altijd voorop. Je wilt met mooie, hoogwaardige materialen werken en jouw opdrachtgever vertrouwt erop dat jij weet wat het beste is.

 • Niet-poreus

  Marlan is volstrekt glad. Daardoor is het zeer hygiënisch, omdat bacteriën zich niet aan het oppervlak kunnen hechten.

  Niet-poreus
 • Naadloos te verwerken

  Marlan is naadloos te verlijmen. We kunnen voor elke kleur een exclusieve lijm op maat maken.

  Naadloos te verwerken
 • Kleurrijk en kleurvast

  Marlan is verkrijgbaar in veel mooie kleuren. De gekozen kleur blijft mooi, ook in de zon.

  Kleurrijk en kleurvast
 • Driedimensionaal te vormen

  Door marlan te verwarmen en daarna te buigen, kan het materiaal worden verwerkt tot allerlei driedimensionale vormen.

  Driedimensionaal te vormen
 • Eenvoudig te reinigen

  Marlan schoonmaken? Een vochtig doekje is genoeg. Omdat marlan vuilafstotend is, heb je dat in een handomdraai gedaan.

  Eenvoudig te reinigen
 • Duurzaam

  Solid surface betekent letterlijk ‘duurzaam oppervlaktemateriaal’. Marlan is een nieuwe generatie van gegoten of gespoten minerale polymeer-producten.

  Duurzaam

Solid Surface

Marlan solid surface is een hoogwaardige kunststof die uitermate geschikt is voor allerlei toepassingen. Solid surface betekent letterlijk ‘duurzaam oppervlaktemateriaal’. Het is een nieuwe generatie van gegoten of gespoten minerale polymeer-producten. Dankzij de unieke eigenschappen van marlan is deze solid surface een waardevolle toevoeging voor ieder project waarin een hoogwaardige afwerking centraal staat.

Samen met onze partners en verwerkers realiseren we de mooiste projecten in de zorg, horeca en recreatie, keuken, badkamer en jacht- en camperbouw.

 

Marlan is partner in maatwerk projectinrichting

Als Marlan Partner kun je bouwen op onze bijna 30 jaar kennis en ervaring. We denken met je mee en zoeken samen met jou naar de beste oplossing met marlan. We produceren halffabricaten en installatie-gerede producten. Van plaatmateriaal tot wastafel. Met Marlan als partner zijn de mogelijkheden oneindig.

Contact opnemen

Wat maakt marlan zo speciaal?

Marlan is een homogeen mengsel van een speciaal hiervoor ontwikkelde polyesterhars en minerale vulstoffen. De hoogwaardige polyesterhars geeft marlan een mooie, zuivere kleuring. Karakteristiek voor marlan is dat het oppervlak steenachtig, maar niet koud aanvoelt. Dit en de keuze voor polyesterhars onderscheidt marlan van andere solid surfaces.

Marlan combineert de voordelen van synthetische materialen met de schoonheid van natuursteen. Onze solid surface lijkt op marmer en graniet, maar is stukken lichter, is bestand tegen chemicaliën en voelt veel warmer aan. Het kan als hardhout worden bewerkt. Omdat marlan door en door dezelfde kleur heeft, kunnen er ook driedimensionale vormen mee worden gemaakt. Met onze speciale POLYMIX tweecomponentenlijm kunnen naadloze en bijna onzichtbare verbindingen tussen marlan-producten worden gemaakt, waardoor er een hygiënische eenheid ontstaat.

Proefmonster aanvragen
© 2014 - 2024 Marlan® Solid Surface