Ecolan®: duurzame solid surface

ecolan-logo

Gerecycled, circulair, duurzaam – dat is Ecolan® van Marlan. Onze nieuwe, duurzame collectie bestaat voor 35% uit gerecyclede solid surface. Ecolan® is verkrijgbaar in drie varianten: Confetti Red, Confetti Pink en Neutral White. Neutral White is zelfs oneindig recyclebaar zonder kwaliteitsverlies, wat het product volledig circulair maakt. Op deze duurzame innovatie zijn we als Nederlandse solid-surface-producent ontzettend trots.

Ecolan® kopen? Exclusief verkrijgbaar via onze distributeur Pyrasied.

Beschikbaar als Solid as a Service

Marlan gelooft in een circulaire toekomst. Daarom gaan we nog een stap verder dan alleen het aanbieden van gerecyclede solid surface. Vanaf najaar 2021 kunnen klanten onze baden, wastafels en douchevloeren van Ecolan® Neutral White ook huren in plaats van aanschaffen. We noemen dit Solid as a Service.

Met Solid as a Service betalen klanten niet meer voor het product, maar voor het gebruik ervan. Raakt een wastafel of aanrechtblad van Neutral White beschadigd? We voorzien de klant binnen no-time van gloednieuw sanitair. Het oude materiaal nemen we in en hergebruiken we als component voor nieuwe producten. En zo is de cirkel weer rond.

ecolan-kleuren

Doe je mee?

Werkzaam als architect of interieurbouwer? Met Ecolan® wordt duurzaam bouwen werkelijkheid. De designmogelijkheden zijn eindeloos. Van prachtige duurzame badkamers in hotels tot praktische circulaire tafelbladen in restaurants. Samen maken we de wereld een stukje mooier én duurzamer.

Sparren over de mogelijkheden? Of gewoon benieuwd naar een sample van Ecolan®? Neem dan eens contact op met onze salesmanager Dolf Boorsma.

© 2014 - 2024 Marlan® Solid Surface