Marlan in publieke gebouwen

Projectinrichting in onderwijs en publieke gebouwen met solid surface

Publieke gebouwen, zoals gemeentehuizen en scholen, vragen veel van een materiaal. Intensief gebruik en veel voetverkeer maken dat je als architect of interieurbouwer zoekt naar materialen die sterk, duurzaam en praktisch zijn. Marlan is zo’n materiaal. 

Onze solid surface wordt veel gebruikt bij de inrichting van gebouwen voor de overheid en in het onderwijs. Zo wordt het toegepast in kantines en toiletten, maar ook voor bijzondere entreebalies. Met de uitstraling van natuursteen is marlan namelijk ook nog eens prachtig om naar te kijken. Mooi, sterk en praktisch: marlan klinkt als de ideale partner.

projectinrichting onderwijs met solid surface

Hygiënisch en duurzaam sanitair van solid surface

Sanitair moet schoon zijn. Dat geldt in het bijzonder voor publieke gebouwen, waar dagelijks honderden of duizenden bezoekers rondlopen. Gelukkig zijn sanitaire oplossingen gemaakt van marlan zeer hygiënisch. Onze solid surface is niet-poreus, waardoor bacteriën zich niet aan het oppervlak hechten. 

Omdat vocht niet in het oppervlak kan doordringen, is marlan snel gereinigd. Schoonmakers hoeven er maar met een doekje overheen te gaan en het is schoon. Marlan is behoorlijk hufterproof, de kunststof 2.0 slijt niet snel. En treedt er onverhoopt een beschadiging op, dan herstellen we die zo. Zo creëren we samen duurzame projectinrichting in het onderwijs.

solid-surface-wastafels

Bestand tegen chemicaliën en beschikbaar in elke vorm

Onze solid surface-platen worden verwarmd en gegoten, waardoor ze elke gewenste vorm kunnen aannemen. Ook zijn ze te bezagen als hardhout. Vijfhoekige tafels? Dat kan. Een entreebalie met unieke, driedimensionale vormen? Geen probleem. Met marlan zijn interieurontwerpers niet beperkt in hun ontwerp.

Behalve hygiënisch is meubilair van marlan bestand tegen chemicaliën. Dit maakt het ideaal voor toepassing in laboratoria en de scheikundelokalen van scholen en universiteiten. Demonstratietafels en werkbladen van marlan raken niet beschadigd door de chemische stoffen die worden gebruikt in deze ruimtes. Marlan is beschikbaar in meer dan 60 standaardkleuren.

solid-surface-in-school-laboratorium

Belangrijke voordelen van marlan voor overheid en onderwijs:

  • Duurzaam. Marlan is oersterk en raakt niet snel beschadigd. Gebeurt dit toch? Dan repareren wij het zonder dat je er nog iets van ziet.
  • Hygiënisch. Doordat marlan niet-poreus is, kunnen bacteriën zich niet hechten aan het oppervlak. Het is snel schoon te maken.
  • Driedimensionaal te vormen. Door het te verwarmen en te gieten, geven we marlan elke gewenste vorm. Een ontwerper wordt nooit meer beperkt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je eens sparren met onze solid surface specialisten? Neem contact met ons op of vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

 

 

© 2014 - 2024 Marlan® Solid Surface