Keuken en Badkamer

Marlan® Solid Surface bij u thuis.

Marlan® Solid Surface is een prachtig materiaal om toe te passen in uw badkamer of keuken.
Vraag uw interieurbouwer naar de mogelijkheden, of neem contact op met ons als u op zoek bent naar een professionele interieurbouwer die ervaring heeft met Marlan® Solid Surface.

Keukens

Solid Surface wordt vaak toegepast als keukenblad. Het biedt een aantal voordelen, zoals: naadloos te verlijmen, chemisch bestendig, duurzaam, natuurlijke uitstraling en een warme aanraking.

Daarbij komt dat Marlan® Solid Surface platen in alle kleuren en in een maximale maat van 3670 x 1250 mm beschikbaar zijn. Daarbij biedt Marlan de volgende diktes: 6,12,18, en 24 mm. Dit kan, vooral bij keukeneilanden, enorm schelen in de arbeid omdat de plaat in zijn geheel gemonteerd kan worden en geen verlijmingen behoeft.

Hieronder een aantal voorbeelden van keukens met Marlan® Solid Surface.

Badkamers

Solid Surface wordt steeds vaker toegepast in badkamers, o.a. douchevloeren op maat zien steeds vaker een toegang thuis. De bewerkbaarheid van Marlan® Solid Surface creert vele nieuwe mogelijkheden, zo zijn er naadloze randen mogelijk om uw installateur te laten besparen op de kit.

Ook voor deze objecten willen we u duidelijk aangeven om een professionele installateur of interieurbouwer als tussenpersoon te gebruiken. Deze hebben veelal ervaring met het plaatsen van onze prachtige producten en kunnen daarmee een optimaal resultaat garanderen. Mocht u hier nog geen contacten in hebben dan zijn wij u graag van dienst.

Een aantal foto’s ter inspiratie:

 

Deze foto’s zijn bedoel om inspiratie te geven, dit is maar een kleine handgreep uit de verschillende mogelijkheden met het prachtige materiaal.
Vraag uw interieurbouwer naar de verder mogelijkheden of neem contact op met ons voor proefmonsters of advies voor een goede interieurbouwer.

Gerelateerde projecten:

© 2014 - 2017 Marlan® Solid Surface