Keuken en Badkamer

Marlan® Solid Surface bij u thuis

Marlan® Solid Surface is een prachtig materiaal om toe te passen in uw badkamer of keuken.
Vraag uw interieurbouwer naar de mogelijkheden, of neem contact op met ons als u op zoek bent naar een professionele interieurbouwer die ervaring heeft met Marlan® Solid Surface.

Keukens

Solid Surface wordt vaak toegepast als keukenblad. Het biedt een aantal voordelen, zoals: naadloos te verlijmen, chemisch bestendig, duurzaam, natuurlijke uitstraling en een warme aanraking.

Daarbij komt dat Marlan® Solid Surface platen in alle kleuren en in een maximale maat van 3670 x 1250 mm beschikbaar zijn. Verder biedt Marlan de volgende diktes: 6, 12, 18, en 24 mm. Dit kan, vooral bij keukeneilanden, enorm schelen in de arbeid omdat de plaat in zijn geheel gemonteerd kan worden en geen verlijmingen behoeft.

Hieronder een aantal voorbeelden van keukens met Marlan® Solid Surface.

Badkamers

Solid Surface wordt steeds vaker toegepast in badkamers, zo stijgt bijvoorbeeld de vraag naar douchevloeren op maat voor in huis. De bewerkbaarheid van Marlan® Solid Surface biedt vele mogelijkheden. Daarbij zijn er naadloze randen mogelijk zodat het gebruik van kit niet nodig is.

Voor onze objecten raden we altijd aan om een professionele installateur of interieurbouwer in te schakelen. Zij hebben veelal ervaring met het plaatsen van onze prachtige producten en kunnen daarmee voor een optimaal resultaat zorgen. Mocht u geen professional kennen die dit voor u kan doen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst en kunnen u met de juiste vakman in contact brengen.

Een aantal foto’s ter inspiratie:

Deze foto’s zijn maar een kleine greep uit de vele verschillende mogelijkheden met dit prachtige materiaal.
Vraag uw interieurbouwer naar de verdere mogelijkheden of neem contact op met ons voor proefmonsters of advies.

Gerelateerde projecten:

© 2014 - 2018 Marlan® Solid Surface