Hotels en Recreatie

Marlan® Solid Surface: Hufterproof, Herstelbaar en Hygiënisch.

Dat zijn de 3 H’s van Marlan®, en altijd als Maatwerk. Want Marlan® = Maatwerk.

Als Hotel of Recreatiegelegenheid wil je alleen de beste kwaliteit. Zowel praktisch als in de uitstraling. Hier biedt Marlan® mogelijkheden door met u mee te denken tijdens het ontwerp. En ook bij het onderhoud van de reeds geplaatste elementen.

Als u op zoek bent naar net iets meer als de standaard dan bent u bij Marlan® aan het juiste adres. Wij hebben al meerdere succesverhalen gerealiseerd.

Het gebruik van Marlan® Solid Surface bied, naast enorme voordelen bij het schoonmaken door het niet poreuse oppervlak en de naadloze verlijming, vele andere voordelen. Zoals de mogelijkheid om oneindig te kunnen verlijmen en prachtige rijenwastafels te realiseren. Dit alles gaat tot de millimeter op maat. Ook geeft Marlan® de vrijheid zelf te bepalen waar u de kraan, stopcontacten, afvalemmer wilt. Of denk aan een voorwand, achterwand of zijschotten, alles wordt maat gemaakt en in een stuk opgeleverd.

Als u op zoek bent naar een leverancier die net even verder meedenkt, dan bent u bij Marlan® Solid Surface aan het juiste adres. Met onze bijna 30 jaar ervaring en reeds opgeleverde successen kunnen wij ons met recht expert van Solid Surface noemen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze reeds gerealiseerde projecten.

© 2014 - 2017 Marlan® Solid Surface