Horeca en recreatie

Marlan solid surface: hygiënisch, hufterproof en herstelbaar

Dat zijn de 3 H’s van marlan, een altijd op maat gemaakt product. Want marlan = maatwerk.

Als hotel of recreatiegelegenheid wilt u enkel de beste kwaliteit. Zowel praktisch als qua uitstraling. Marlan maakt u wegwijs in de mogelijkheden door met u mee te denken tijdens het ontwerp. Ook biedt Marlan onderhoud aan reeds geplaatste elementen.

Als u op zoek bent naar net iets meer dan de standaard, dan bent u bij Marlan aan het juiste adres. Wij hebben al vele mooie projecten gerealiseerd.

Het gebruik van marlan solid surface biedt, naast voordelen voor het schoonhouden dankzij het niet-poreuze oppervlak en de naadloze verlijming, vele andere voordelen. Zoals de mogelijkheid om oneindig te kunnen verlijmen en prachtige rijen wastafels te realiseren. Dit alles gaat tot op de millimeter op maat. Ook geeft marlan de vrijheid om zelf te bepalen waar u de kraan, stopcontacten, afvalemmer en dergelijke plaatst. Of denk aan een voorwand, achterwand of zijschotten. Alles wordt maat gemaakt en in één stuk opgeleverd.

Als u op zoek bent naar een leverancier die net even verder meedenkt, dan bent u bij Marlan aan het juiste adres. Met onze bijna 30 jaar ervaring en reeks opgeleverde projecten kunnen wij ons met recht expert van solid surface noemen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze reeds gerealiseerde projecten.

© 2014 - 2019 Marlan® Solid Surface