Solid Surface in de Jachtbouw

Een Solid Surface is een fantastisch materiaal dat zeer geschikt is voor de jachtbouw. In de jachtbouw zijn geen standaard maten. Creatieve maatwerk oplossingen zijn veelal een vereiste. Een Solid Surface geeft de vrijheid om te creëren, zonder in te leveren op functionaliteit.

Maatwerk oplossingen

Jachtbouw is een stuk complexer dan bijvoorbeeld woningbouw. Jachten hebben lastige hoeken en rondingen, op de boot moet alles perfect worden ingemeten. Daarnaast is een jacht ook onderhevig aan beweging. Hierdoor zijn er maatwerk oplossingen nodig, om hier adequaat op in te spelen. Denk bijvoorbeeld aan het werkblad in de keuken. Zonder een opstaande rand zullen pannen en borden er gemakkelijk afvallen. Daarnaast is het van belang dat de materialen tegen vocht kunnen. Een Solid Surface, zoals Marlan® is het perfecte materiaal voor in de jachtbouw. Het maatwerk programma van Marlan kent geen beperkingen en is toe te passen in verschillende producten van keukenbladen tot douchevloeren op maat. Een Solid Surface combineert comfort, veiligheid en luxe voor mensen die van het water houden.

 

Naadloze verlijming, vochtbestendig en niet poreus

Marlan® Solid Surface blinkt uit in zijn naadloze verlijming. Dit geeft vele voordelen in de jachtbouw, zowel op het gebied van uitstraling als op hygiëne. Daarnaast is deze Solid Surface vochtbestendig, niet poreus en kan het tegen een stootje. Door de naadloze verlijmingen en geweldige duurzaamheid is een Solid Surface het perfecte materiaal in de jachtbouw. Het geeft oneindige ontwerp mogelijkheden, waarmee het design naar het volgende level gebracht kan worden. Met dit innovatieve materiaal verhoogt u het passagierscomfort, de duurzaamheid en zorgt u voor meer veiligheid aan boord.

 

Marlan in de jachtbouw

Het bedrijf Marlan heeft al vele bijdragen geleverd in de jachtbouw. Een mooi voorbeeld is het jacht de Ecolution. De Ecolution is een duurzaam zeiljacht. De nieuwste inzichten op het gebied van energiewinning en ecologie zijn volop in de Ecolution terug te vinden. In dit schip is gekozen voor het uiterst duurzame Marlan®. Met maatwerk toepassingen in alle badkamers, de eetzaal en de keuken is de Ecolution een prachtig voorbeeld van duurzaam gebruik van een Solid Surface in de jachtbouw.

 

Wilt u meer weten over het gebruik van een Solid Surface in de jachtbouw? Neem dan contact met ons op!

© 2014 - 2019 Marlan® Solid Surface