Marlan: een uitstekende keuze voor op jachten of campers

 

Toepassingen in de jachtbouw en camperbouw moeten mooi, duurzaam en praktisch zijn. Daarom is marlan solid surface ideaal. Marlan is vooral een goede oplossing voor hoogstaand maatwerk in de keuken en de badkamer.

In dit blog kijken we naar de voordelen van een marlan aanrechtblad in de keuken. Voor de badkamer behandelen we de pluspunten van marlan douchevloeren en wastafels.

Maar eerst: waarom zou je in leisure überhaupt voor marlan kiezen?

Marlan: ultiem leisure-maatwerk

Op een jacht of in een camper moet je ruimte optimaal gebruiken. Marlan is een veelzijdig materiaal. We kunnen het voor je in iedere vorm gieten. 

Daarnaast is het een stijlvol en tijdloos materiaal. Dat moet ook wel, want marlan kan een leven lang meegaan. En natuurlijk kunnen we het eenvoudig en onzichtbaar repareren als het onverhoopt toch beschadigd raakt. 

Marlan in de keuken van jachten of campers

Door de indeling van jachten en campers is de keuken bijna altijd te zien. Daarom is het belangrijk dat de keuken er goed uitziet. Esthetiek en duurzaamheid zijn logische eisen voor een keuken in jacht- en camperbouw. Een marlan keukenblad is daarom een goede keuze.

Met marlan solid surface kun je een keuken laten maken die aan al je eisen voldoet. We kunnen het materiaal kleuren naar wens. Je kunt kiezen uit een veelzijdige set standaardkleuren, maar we kunnen natuurlijk altijd een kleur op maat maken. 

Solidu surface in een caravan

Mooi en duurzaam aanrechtblad

Je keuken moet niet alleen mooi zijn, maar ook mooi blijven. Marlan solid surface is ontzettend duurzaam. Om dit materiaal te beschadigen, moet je flink je best doen. Is het je toch gelukt? Dan is het ook onzichtbaar te repareren. We schuren het materiaal op en vullen het weer. Zie je niks van. 

Een ander voordeel van een marlan keukenblad is dat het materiaal niet poreus is. Dat betekent dat bacteriën en viezigheid zich moeilijk aan het oppervlak hechten.  

Omdat marlan naadloos te verlijmen is, kan het aanrechtblad iedere vorm aannemen die je wilt. Dat betekent ook dat we heel flexibel zijn in hoe je je aanrechtblad wilt hebben. Wil je extra randen om je keukenblad? Of een stuk achterwand, zodat je makkelijk een doekje over de kookspetters kunt halen? Kan allemaal.

Marlan in de badkamer van jachten en campers

Je wilt het oppervlak van je badkamer optimaal benutten. Vooral op een jacht of in een camper, waar de ruimte meestal beperkt is. Aan de andere kant wil je ook een mooie badkamer. 

Een functionele badkamer die er niet mooi uitziet past niet op een jacht of in een camper. Ook in de badkamer is marlan solid surface het beste materiaal om te gebruiken. 

Marlan in jachtbouw

Douchevloer van marlan

Marlan solid surfaceis bij uitstek geschikt voor gebruik in de badkamer. Ook in badkamers van campers en jachten. 

In de badkamer kun je kiezen voor een wasbak en een douchevloer van marlan. 

Een douchevloer van marlan is ideaal in campers en jachten. Onze klanten waarderen het vooral dat we de douchevloeren op maat kunnen maken. Het maakt voor ons niet uit welke vorm de douchevloer moet hebben. Met marlan kunnen we elke hoek leveren. We meten de douchevloer in en gieten de vloer daarna op maat.

Bij het ontwerp van de badkamer kun je je creativiteit dus de vrije loop laten.

Een fijne eigenschap van marlan is dat het er niet alleen stijlvol uitziet, maar ook heel prettig in gebruik is – het materiaal is niet koud. Je hoeft ‘s ochtends vroeg dus niet op een koude douchevloer te staan.

Marlan wastafel

Je kunt ook je wastafel van marlan laten maken. Door het niet-poreuze oppervlak hecht viezigheid zich moeilijk aan de wastafel. Het is dus een heel hygiënisch materiaal. 

Ook niet onbelangrijk: als je een oppervlak van marlan wilt schoonmaken gaat het heel makkelijk met een doekje met water en eventueel groene zeep. Dit geldt natuurlijk ook voor je marlan keukenblad. 

De beste oplossing voor badkamers en keukens

Het moge duidelijk zijn dat een keuze voor marlan solid surface op jachten en in campers een goede keuze is. Het kan tegen een stootje, ziet er mooi uit, is hygiënisch en kan op maat gemaakt worden. Daarom is marlan het beste materiaal voor badkamers en keukens in jachten en campers.

© 2014 - 2021 Marlan® Solid Surface