Leisure

Marlan solid surface, uw jacht of camper voorzien van duurzaam maatwerk

Marlan is hofleverancier voor de vrijetijdsindustrie. Voor de jacht- en camperbouw biedt Marlan hoogstaand maatwerk.

Wij maken uw keukenblad, wastafel of zelfs de douchevloer in marlan solid surface exact op maat. Stuur uw tekening of schets eenvoudig naar ons op via ons offerteformulier en wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

Ons maatwerk kent geen grenzen. Extra randen om een werkblad? Een stuk achterwand? Alles wordt naadloos verlijmd aan de wastafel of het keukenblad. Marlan kent geen beperkingen.

Voorbeelden van trouwe klanten die alleen het beste willen, zijn o.a. Roelofsen Carosseriebouw en de jachten van o.a. Vanquish Yachts, Frisian Motor Boats en SRF Scheepsbouw.

Marlan is een uiterst duurzaam materiaal en gaat lang mee. Wanneer in zeldzame gevallen toch beschadiging optreedt, kan het bovendien gemakkelijk hersteld worden. Verder is marlan eenvoudig te onderhouden.

Een voorbeeld van de duurzaamheid van marlan is dat er ooit brand werd gesticht in een marlan wastafel. Deze schade was volledig te herstellen door het simpelweg weer op te schuren. Een mooi voorbeeld van de duurzaamheid van marlan.

Vraag gerust naar meer informatie, neem hiervoor contact met ons op. En bekijk ook eens onze reeds gerealiseerde projecten.

© 2014 - 2020 Marlan® Solid Surface