Marlan®, de beste materiaalkeuze voor in de zorg – BLOG

Hygiëne, veiligheid en een goede uitstraling.

In de zorg is veiligheid voor patiënten en het personeel van groot belang. Ziekenhuizen, revalidatiecentrums en verpleeghuizen, het zijn plekken waar men moet excelleren op het gebied van hygiëne. Ze moeten dan ook optimaal ingericht worden om dit te realiseren. Een Solid Surface kan hierbij helpen. Want een Marlan® blinkt uit door zijn hygiënische eigenschappen. In onze nieuwste blog geven we u meer inzicht in wat een Solid Surface zo geschikt maakt voor de zorg.

  Emma Kinderziekenhuis te Amsterdam

Marlan® Solid surface, hét materiaal voor in de zorg

Marlan® Solid Surface, een hoogwaardige kunststof. In de zorg werkt men met kwetsbare patiënten. Om deze geen risico’s te laten lopen is hygiëne belangrijk. Het toepassen van Solid Surface kan hierbij een uitkomst bieden en maakt hygiënisch werken aanzienlijk gemakkelijker. Een aantal eigenschappen op een rijtje die Marlan® Solid Surface zo geschikt maken voor de gezondheidszorg:

  • niet poreus.
  • bestand tegen chemicaliën.
  • naadloze verlijming.
  • voedselveilig.
  • gemakkelijk schoon te maken.
  • Een prachtige uitstraling.

 

Preventie van infecties

In de gezondheidszorg is
preventie van infecties een
prioriteit. Met een Solid Surface kunnen er veiligere omgevingen gecreëerd worden. Marlan geeft architecten en ontwerpers vrijheid om in de gezondheidszorg mooie ontwerpen te kunnen maken. Marlan® Solid Surface is niet poreus en is compleet naadloos te verlijmen. Het is gemakkelijk schoon te maken, bacteriën onvriendelijk, voedselveilig en heeft de hoogste chemische bestandheid. Door deze eigenschappen kunnen architecten en ontwerpers in de gezondheidszorg ruimtes creëren die zorgen voor een grote hygiëne. Zo kunnen we samen zorgen voor veiligere ruimtes voor patiënten en voor personeel in de gezondheidszorg.

 

MIVA Wastafel - Marlan® Solid SurfaceMarlan in de zorg

Wij hebben al mooie bijdragen mogen leveren in de gezondheidszorg, van wastafels, balies tot zelfs volledige wandbekleding. Wij bieden projecten aan compleet afgestemd op de gezondheidszorg, zoals onze wastafel Antaris. Deze MIVA wastafel is rolstoel toegankelijk. Een mooi voorbeeld van toegepast Marlan® is het Emma Kinderziekenhuis. Architect OPERA Amsterdam deed ruimtelijke ingrepen die uitermate doeltreffend zijn om de wereld buiten ‘naar binnen te halen’.

   Emma kinderziekenhuis te Amsterdam

Marlan® Solid Surface geeft architecten en ontwerpers uitstekende mogelijkheden. De maatwerk mogelijkheden zijn oneindig. Zo kunnen projecten gerealiseerd worden precies volgens de wensen en eisen van de gezondheidszorg.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Marlan® Solid Surface in de zorg? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag toelichting en inzicht in onze maatwerk oplossing voor in de gezondheidszorg.

 

 

© 2014 - 2019 Marlan® Solid Surface