Samenwerking Marlan® en Dyson®

Samenwerking Dyson en Marlan®

De Dyson Tap is een geweldige uitvinding van Dyson. De futuristische uitstraling is voor menige toiletbezoeker nog wel eens verwarrend maar de Tap begint steeds meer in het straatbeeld op te duiken. Door dat de kraan energie, onderhoud en veel schoonmaakwerk bespaart stappen veel ondernemers over op deze ideale oplossing.

De kraan is een briljante combinatie, geen papieren droogdoeken meer, geen aparte apparatuur die de gehele vloer nat maakt. Een ideale oplossing voor elk toiletgebouw dat intensief wordt gebruikt en waar je de hoogste hygiëne mag verwachten. Om deze reden is ook de combinatie met een hoog hygienisch materiaal als Marlan® snel gemaakt. Naast de uitstekende toepasbaarheid van het materiaal wil je ook dat de vormen van de kommen ook echt werken met de kraan.

Samen met Dyson® zijn we met het team van Marlan® op onderzoek gegaan en hebben we een testopstelling gebouwd. Met deze opstelling konden we de waskom vrij plaatsen ten opzichte van de kraan, hierdoor konden we een ideale positie van de wastafel ten opzichte van de kraan bepalen, en testen welke van onze vormen past bij de kraan. Zo hebben we 3 ideale wastafels voor een Dyson Tap gevonden.

De test bleek een succes met 3 van onze vormen: LeolanSwing en Florence. Deze 3 vormen zijn ook in de foto hieronder afgebeeld. De vormen zijn natuurlijk, zoals alles met Marlan®, vrij te gebruiken in elke wastafelcombinatie. Met voorblad vrij hangend, of juist als meubelwastafel met een naadloze achterwand.

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

U kan zich ook door ons terug laten bellen.

Terugbelverzoek

  • Vul hier uw bedrijfsnaam in
  • Vul hier uw telefoonnummer in
© 2014 - 2019 Marlan® Solid Surface