Overheid en onderwijs

Marlan® een materiaal dat de ontwerper vrijheid geeft.

Marlan® Solid Surface geeft een interieurarchitect ruimte om te ontwerpen. Onze 62 standaard kleuren van Marlan® passen in het moderne kleurenpalet. Daarnaast bieden wij ook mogelijkheden voor kleuren op maat, kleuren die passen bij de uitstraling van de opdrachtgever.

Marlan® is als product prachtig te combineren met andere materialen. En wordt daardoor in publieke gebouwen veel gebruikt voor o.a. kantine inrichting, toilet inrichting of de entreebalie.

Naast de hoge hygiëne is Marlan® ook bestand tegen chemicaliën en daardoor uitstekend toepasbaar in laboratoria en scheikunde lokalen.

Marlan® is een materiaal die praktisch gebruik en schoonheid dichter bij elkaar brengt. Geef uzelf de ruimte om praktisch (makkelijk schoon te houden) en schoonheid in een ontwerp terug te brengen, en vraag ons gerust om u daarbij te helpen met de juiste informatie en mogelijkheden.

Wilt u meer informatie of gewoon een vraag stellen? Laat het ons weten. Kijk ook door onze gerealiseerde projecten om een beeld te krijgen van de mogelijkheden.

 

© 2014 - 2017 Marlan® Solid Surface