Jacht en Camperbouw

Marlan® Solid Surface, uw Jacht of Camper voorzien van duurzaam maatwerk.

Marlan® is hofleverancier voor de leisure industrie. Voor de Jacht en Camper bouw biedt Marlan® een stuk maatwerk. Wij maken uw keukenblad, wastafel of zelfs de douchevloer in Marlan® Solid Surface exact op maat. Stuur uw tekening gemakkelijk naar ons op via ons offerte formulier en wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

Het maatwerk kent heeft geen grenzen. Extra randen om het keukenblad? Een stuk achterwand? Alles wordt naadloos verlijmd aan de wastafel of keukenblad. Marlan® kent geen beperkingen.

Voorbeelden van trouwe klanten die alleen het beste willen zijn o.a.: Roelofsen Carosseriebouw, en de jachten van o.a. Vanquish Yachts, Frisian Motor Boats en SRF Scheepsbouw.

Marlan® is een uiterst duurzaam materiaal en gaat lang mee, kan gemakkelijk hersteld worden en is heel goed te onderhouden. Een voorbeeld van de duurzaamheid van Marlan® is het schip van wijlen Wubbo Okkels, Wubbo heeft expliciet voor Marlan® gekozen. Nadat het schip door vandalisme tot zinken is gebracht bleek dat er ook brand is gestoken in een van de Marlan® wastafels. Deze schade was volledig te herstellen door het simpelweg op te schuren.

Een uitstekend voorbeeld van de duurzaamheid van Marlan®.

Vraag gerust naar meer informatie, neem hiervoor contact met ons op. En bekijk ook onze gerealiseerde projecten.

Gerelateerde projecten:

© 2014 - 2017 Marlan® Solid Surface