Jacht- en Camperbouw

Marlan® Solid Surface, uw jacht of camper voorzien van duurzaam maatwerk

Marlan is hofleverancier voor de vrijetijdsindustrie. Voor de jacht- en camperbouw biedt Marlan hoogstaand maatwerk. Wij maken uw keukenblad, wastafel of zelfs de douchevloer in Marlan® Solid Surface exact op maat. Stuur uw tekening of schets eenvoudig naar ons op via ons offerteformulier en wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

Ons maatwerk kent geen grenzen. Extra randen om een werkblad? Een stuk achterwand? Alles wordt naadloos verlijmd aan de wastafel of het keukenblad. Marlan® kent geen beperkingen.

Voorbeelden van trouwe klanten die alleen het beste willen, zijn o.a. Roelofsen Carosseriebouw en de jachten van o.a. Vanquish Yachts, Frisian Motor Boats en SRF Scheepsbouw.

Marlan® is een uiterst duurzaam materiaal en gaat lang mee. Wanneer in zeldzame gevallen toch beschadiging optreedt, kan het bovendien gemakkelijk hersteld worden. Verder is Marlan® eenvoudig te onderhouden. Een voorbeeld van de duurzaamheid van Marlan® is dat er ooit brand werd gesticht in een Marlan® wastafel. Deze schade was volledig te herstellen door het simpelweg weer op te schuren.

Een uitstekend voorbeeld van de duurzaamheid van Marlan®.

Vraag gerust naar meer informatie, neem hiervoor contact met ons op. En bekijk ook eens onze reeds gerealiseerde projecten.

Gerelateerde projecten:

© 2014 - 2019 Marlan® Solid Surface