Marlan® voor Verwerkers

Welkom!

Wij van Marlan® zien u, verwerker van Solid Surface, als belangrijke partner voor een goed eindresultaat. Met uw kunde en onze kennis zijn we samen in staat om prachtige objecten te realiseren.

Op deze pagina delen wij onze kennis en bieden u informatie aan over diverse onderwerpen rondom Solid Surface. Naast deze digitale kennisoverdracht zijn er via ons partnernetwerk verschillende mogelijkheden tot het volgen van een cursus-dag of zelfs een persoonlijk bezoek van onze Solid Surface experts.

Onze kennis van Solid Surface stellen we vrij beschikbaar. Dit beperkt zich niet tot vragen over ons product Marlan® Solid Surface. Met onze 30 jaar ervaring zijn we experts op dit terrein en we vinden het geen probleem om deze kennis met u te delen.

Aan de rechterkant vindt u verschillende documenten die u kunt downloaden. Daarnaast zijn we bezig met het maken van instructiefilmpjes. Deze zullen t.z.t. ook op de website te vinden zijn.

Waar kan ik Marlan® bestellen?

Marlan® Solid Surface halffabrikaten zijn exclusief via onze dealers/groothandels te bestellen. Dealers en groothandels van Marlan® Solid Surface in Nederland zijn:

Hout Decoratief Noord 

Hout Import Reuver

Maiburg Nederland

Bent u op zoek naar een verwerker van Marlan®? Neem dan contact met ons op.

 

© 2014 - 2019 Marlan® Solid Surface