Marlan® voor Verwerkers

Welkom!

Wij van Marlan® zien u, verwerker van Solid Surface, als belangrijke partner voor een goed eindresultaat. Met uw kunde en onze kennis zijn we samen in staat om prachtige objecten te realiseren.
Op deze pagina delen wij onze kennis en bieden we verschillende mogelijkheden om de kennis tot u te nemen. Naast deze digitale kennis overdracht zijn er via ons partnernetwerk verschillende mogelijkheden tot het volgen van een cursus-dag of zelfs een persoonlijk bezoek van onze Solid Surface experts.

Voorop stellen wij onze kennis van Solid Surface vrij beschikbaar, dit beperkt zich niet tot vragen over ons product Marlan® Solid Surface. Met onze 30 jaar ervaring hebben wij de titel expert ruim verdiend en wij zijn niet bang om deze kennis met u te delen.

We hebben de pagina in segmenten opgedeeld, de downloads zijn per kopje te vinden. Ook zijn we druk bezig met het maken van instructie-filmpjes deze zullen ook t.z.t. op de website terug te vinden zijn.

Waar kan ik Marlan® bestellen?

Marlan® Solid Surface halffabrikaten zijn exclusief via onze dealers/groothandels te bestellen. Dealers en groothandels van Marlan® Solid Surface in Nederland zijn:

Hout Decoratief Noord 

Hout Import Reuver

Maiburg Nederland

Bent u op zoek naar een verwerker van Marlan®? Neem dan contact met ons op.

 

© 2014 - 2017 Marlan® Solid Surface