Industrieën

Verschillende toepassingsmogelijkheden

 

Marlan® Solid Surface kent veel toepassingsmogelijkheden, deze zijn op te delen in 4 verschillende groepen namelijk: Zorg, Hotels en recreatie, Overheid en onderwijs en Leisure.

De eigenschappen van Marlan® bieden veel voordelen in verschillende industrieën. Door het gesloten oppervlak is het hygiënisch en makkelijk schoon te houden, door de naadloze verlijmingen zijn producten vrijwel oneindig op te bouwen zonder naden en dus met het behoud van de hygiënische voordelen.

Daarnaast is het product te verwerken als hout en kan iedere Interieurbouwer/verwerker met de juiste machines om zijn vak te beoefenen, Marlan® verwerken.

Zelf biedt Marlan® combinaties van verschillende wastafels aan als installatiegereed product voor installateurs, zo zijn talloze combinaties mogelijk in zowel vormen als producten. Voor voorbeelden hiervan kan u het beste kijken onder Hotels en Recreatie.

Met onze 30 jaar ervaring is geen vraagstuk te groot en bieden we graag hulp en ondersteuning bij uw vragen over Solid Surface vewerking, installatie of onderhoud.

Stuur ons een mail voor meer informatie. De koffie staat ook klaar als u liever langs komt om ons product te ontdekken.

© 2014 - 2017 Marlan® Solid Surface