Sportcampus Den Haag – “De Rode Trap”

  • Marlan® Solid Surface

“De Rode Trap”

Sportcampus den Haag heeft een icon in de foyer. Dit icoon is volledig bekleed met Marlan® Solid Surface. De naadloze verbindingen maken Marlan® een uniek materiaal voor deze toepassing.

Wij vinden dat het een geweldig object is geworden. Het blijft op beeld moeilijk vast te leggen maar toch spreken de foto’s nu al voor zichzelf.

De trap is een uitstekend voorbeeld van de nauwe samenwerking tussen interieurbouwer, leverancier en fabrikant. Deze trap was niet makkelijk te realiseren en daarom werd ons gevraagd mee te denken met de opbouw. De vakmannen van Martens Interieurbouw durfden de uitdaging aan en hebben een geweldig resultaat opgeleverd.
Vanuit Marlan B.V. zijn we vanaf het begin betrokken geweest, en hebben we samen met de interieurbouwer meegedacht in de opbouw. Onze kennis van het verlijmen, en verwerken van Solid Surface gaat dan perfect samen met de kennis van de interieurbouwer. De trap is volledig rondom naadloos bekleed met Marlan® Solid Surface. Met 155 m2 te bekleden komt onze maat 3670 x 1250 mm ideaal van pas.

Marlan® heeft een kleur op maat gemaakt voor deze opdracht. Dat is een van de voordelen van Marlan®. Naast de kleur op maat werd de kennis op maat ook erg gewaardeerd. Als Nederlands product zijn we altijd beschikbaar voor alle vragen.

© 2014 - 2017 Marlan® Solid Surface