Wastafels IKEA Groningen

IKEA Groningen – Marlan® Solid Surface

 

Ook IKEA is overstag met het gebruik van het duurzame materiaal Marlan® Solid Surface. Hufterproof, makkelijk schoon te houden en met een hoogwaardige uitstraling.

Doordat de toiletten bij IKEA zo intensief worden gebruikt werd gezocht naar een materiaal dat optimaal zou blijven. IKEA heeft in Marlan® het materiaal gevonden. Marlan® Solid Surface is een uniek materiaal wat uitermate geschikt is voor sanitaire toepassingen. Door het dichte (niet poreuze) oppervlak houdt Marlan® geen vuil vast en is het gemakkelijk af te nemen met standaard schoonmaakmiddelen. Daarnaast is Marlan® naadloos te verbinden, waardoor geen vuilgevoelige randen ontstaan en zelf een naadloze waterkering mogelijk is. Dit alles ter bevordering van een algemene schoonheidsbeleving.

Steeds vaker wordt ingezien dat een algemene toiletruimte het visitekaartje is voor een onderneming. Hier moet niet alleen aan uitstraling worden gedacht maar ook aan de haalbaarheid met het schoonmaken. Met IKEA Groningen hebben we samen een ontwerp gemaakt dat zowel intensief gebruikt kan worden (1000 hits per dag) maar dat ook nog een tijdloze uitstraling biedt.

Voor meer informatie over deze uniek combinatie samen met de DYSON TAP kunt u met vrijblijvend contact met ons opnemen, of met onze exclusieve partner Citroen Air.

Citroen Air kan u alles vertellen over de voordelen van onze wastafels, maar ook van de Dyson Tap. Wij hebben voor Citroen Air gekozen als partner omdat zij u als klant ontlasten, zij zorgen voor een perfecte afhandeling vanaf het ontwerp tot en met de installatie.

© 2014 - 2019 Marlan® Solid Surface