Sportcampus Den Haag – “De Rode Trap”

“De rode trap”

Sportkampus in Den Haag heeft een symbool in de lobby. Dit symbool is volledig gecoat met Marlan® Solid Surface. De naadloze verbindingen maken Marlan® een uniek materiaal voor deze applicatie.

Wij geloven dat het een goed object geworden is. Het blijft moeilijk om foto’s te maken, maar de foto’s zijn nog steeds voor zichzelf.

De trap is een uitstekend voorbeeld van de nauwe samenwerking tussen de eigenaar, de leverancier en de fabrikant. Deze trap was niet makkelijk te realiseren en daarom werden we gevraagd om na te denken over de constructie. De advocaten van Martens Interieurbouw durven op te staan ​​voor de uitdaging en behalen een goed resultaat.
Door Marlan B. V. We waren er vanaf het begin en hebben samen met de interieur eigenaar gewerkt aan de bouw. Onze kennis over het lijmen en verwerken van Solid Surface past perfect bij de kennis van de binnenlandse eigenaar. De trap is volledig bedekt met Marlan® Solid Surface. Met 155 m2 coating is onze maat 3670 x 1250 mm ideaal.

Marlan® heeft een kleur voor deze taak aangepast. Dat is een van de voordelen van Marlan®. Naast de klantspecifieke kleur werd ook klantspecifieke kennis op prijs gesteld. Als Nederlands product zijn wij altijd beschikbaar voor alle vragen.

© 2014 - 2019 Marlan Solid Surface Solutions