Nieuwe innovaties Marlan®

Innovatie is prachtig

Er is bijna niets leuker als nieuwe concepten uitdenken. Er zijn tal van concepten en innovaties te bedenken met ons prachtige product. Leuker is om het concept uit te denken en ook werkelijk een resultaat in handen te hebben.

Deze week kwam alles bij elkaar en zo hebben we nu meerdere concepten tot een volwaardig prototype kunnen realiseren. Deze wil ik graag met u als betrokkene delen.

Een aantal dingen waar we als Marlan® vaak tegen aanliepen:

  • In een Marlan® Solid Surface keukenblad is een naadloze, in het blad verlijmde, spoelbak gewenst. Maar een spoelbak in Solid Surface is heel gevoelig voor de door ons allen zo geliefde Quooker.
    Wij presenteren het eerste resultaat in concept. En wij zijn nieuwsgierig naar uw reacties en mening.
  • Een kunststoffen doucheafvoer in een prachtige Marlan® douchevloer. Qua design zouden we toch iets beters moeten kunnen bedenken? Het putje moet er wel zijn, maar je wilt hem niet zien.
    Bekijk de foto’s van ons concept we zijn erg nieuwsgierig naar uw en jullie reacties.

En zoals u van ons gewend bent zijn deze concepten in al onze kleuren te verkrijgen. Als het iets meer als wit mag zijn dan doen wij daar niet moeilijk over.

Naast deze praktische concepten hebben we ook een partner gevonden voor het draadloos opladen in Marlan® Solid Surface. Hier houden wij de sluier nog even gesloten, wij zullen later deze maand meer verklappen.

© 2014 - 2019 Marlan Solid Surface Solutions