Wat is Marlan?

Marlan is een homogeen en duurzaam materiaal dat bestaat uit een minerale vulstof die in hoogwaardige polyesterhars gebonden is. Door toevoeging van granulaten en pigmenten wordt een vrijwel oneindig scala aan kleuren en structuren mogelijk gemaakt. De “door-en-door” structuur van Marlan zorgt er voor dat zo ongeveer alle denkbare bewerkingen mogelijk zijn: zagen, lijmen, frezen, schuren, polijsten, vullen, boren, graveren enzovoorts. Kenmerkend is ook de mogelijkheid om naadloze en dus zeer hygiënische oplossingen te verwezenlijken. Verder is Marlan vrijwel onbrandbaar, voedselvriendelijk en biologisch neutraal. Het is bestendig tegen de meeste chemicaliën, recyclebaar en milieuvriendelijk.

Het  leveringsprogramma omvat onder andere platen in verschillende diktes en formaten, maar ook gegoten waskommen, spoelbakken, wastafels, babybaden, werkbladen, douchevloeren en wandbekleding. Meer dan 60 kleuren behoren tot de standaard selectie, terwijl al vanaf geringe minimum hoeveelheden specials in elke gewenste kleur kunnen worden gemaakt.

Ons productiebedrijf in Leek levert zowel halffabricaten als eindproducten die direct hun weg naar de meest uiteenlopende bestemmingen vinden.’

 

Hieronder kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.

verrassend en overtuigend; je kunt wel merken dat er 25 jaar verstand van zaken achter zit