CNC – Freesbank

14702279_1052565574841133_9140457073456237953_n

Marlan® staat niet stil. Bij Marlan® zijn we continue op zoek naar nieuwe innovaties en vernieuwingen die we tijdens de productie van Marlan® kunnen gebruiken om ons productieproces dan wel ons product te verbeteren. … Lees verder »

Marlan introduceert nieuw kleurenprogramma

Marlan introduceert het nieuwe kleurenprogramma voor 2016

Marlan introduceert het nieuwe kleurenprogramma. Eigentijdse, moderne en tijdloze kleurschakeringen maken een compleet pakket. Daarnaast blijven bestaande kleuren nog steeds beschikbaar. Totaal bijna 80 verschillende mogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk voor zelfs al kleine … Lees verder »

Allianz Arena

In het stadion van Bayern München, de Allianz Arena, start Marlan binnenkort met de inrichting van de loge voor één van de hoofdsponsoren Knauf. Kenmerkend in dit werk zal de blauwe huiskleur van Knauf zijn … Lees verder »

Bienvenue au Parc des Princes

In het “Parc des Princes”, één van de meest gerenommeerde stadions van Europa is ook Marlan present. Sinds het begin van de renovatie in 2013 heeft Marlan inmiddels een groot aantal Florida wastafels voor … Lees verder »

Marlan royaal aanwezig in AZ Sint Jan – Brugge

Dat Marlan behalve mooi ook zeer functioneel is, bewijst het st. Jan ziekenhuis in Brugge. Een enorme oppervlakte wanden in de keuken en directe omgeving is hier bekleed met Marlan. Vooral vanwege eisen op … Lees verder »

Succesvolle BWS Salzburg

De Oostenrijkse Marlan distributeur Ziebermayr heeft een uitstekende BWS-beurs achter de rug. Op deze belangrijkste landelijke vakbeurs presenteerden de Oostenrijkers zich via een breed en modern programma van solid surface producten. Door het hoge … Lees verder »

alles klopt; dat begint al met het advies, dan de offerte en de tekening en vervolgens een feilloze levering en last but not least een weergaloos product...